PILATES MET LYNN

Donderdagavond 

19u30 High Intensity Pilates 

20u45 Pilates 

Visie

Ik ben erg geïnteresseerd in ons lichaam en de manier waarop we onze spieren gebruiken. Spieren zijn immers niet enkel belangrijk voor een fit lichaam, maar ook om onze geest vrij te maken en te ontspannen. Omdat vandaag alles erg snel gaat en er een tijdsdruk is op elk moment van de dag, is die ontspanning nodig. Tijdens de lessen Pilates wakkeren we de verschillende spieren aan door diepe krachtoefeningen. Die wisselen we in een vloeiende beweging af met verschillende stretch-poses. Alle beweging komt vanuit de navel, ons krachtcentrum. De zes pijlers van Pilates komen in elke les aan bod:

  1. centrering vanuit het krachtcentrum 
  2. controle 
  3. concentratie 
  4. ademhaling 
  5. visualisatie 
  6. flow 

In sommige lessen gebruiken we bovendien materialen zoals gewichten, rekkers en een bal. Je kan ook kiezen voor de Pure Intense Power Pilates-lessen, die de focus van het lichaam behouden, maar dieper ingaan op een intensere work-out door cardio, high intensity en versteviging van de spieren te combineren. Er wordt meer controle van het lichaam vereist op een snellere flow dan tijdens de basislessen Pilates.

Wie ben ik?

Tijdens mijn jeugd beoefende ik lang acrogym en werd ik zelf uiteindelijk acrogymtrainer. Ik ben een sportieveling die graag beweegt. Ik werd me steeds meer bewust van wat ons lichaam allemaal doet en verdiepte me in Pilates. Ik houd ervan dat Pilates voor iedereen werkt. Via Pilates leren we ons lichaam controleren en verleggen we onze eigen grenzen. 

Opleiding: 

2016: Studio Zoya – Pilates instructeur 

Meer info: atelier-puuur.be of info@atelier-puuur.be

Health in Progress

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x