Workshop: beter leren slapen

Ben jij vanmorgen fris opgestaan?
Spring jij vrolijk uit bed bij het rinkelen van de wekker?
Val je ‘s avonds meteen als een blok in slaap?

Hoe vaak heb je ‘nee’ geantwoord op bovenstaande vragen?

Ken je dat hemelse gevoel van uitgerust wakker worden na een heerlijk nachtje slapen?
Opnieuw een nee? Niet zo vreemd, want maar liefst twee op de drie volwassenen hebben geen flauw idee hoe dat voelt.

Onze westerse wereld kampt met een ware epidemie aan slaaptekort: nog nooit sliepen we zo weinig als nu. Google maar eens: ‘Hoe kan ik b…’ en je krijgt meteen: beter slapen. Optie nummer één, nog voor besparen of beroemd worden. Natuurlijk kan je dan snel doorklikken naar wat dokter Google precies te vertellen heeft, maar beter nog kom je het zelf ontdekken in onze workshop ‘Beter leren slapen’. En slaap vanaf nu op beide oren.


WAT? WORKSHOP BETER LEREN SLAPEN
WANNEER? 15 APRIL 2020 OM 20U
WIE? RUBEN COOLS (SPREKER)
WAAR? ONLINE

Over de spreker:

Ruben Cools is kinesist, osteopaat en bovenal een gezondheidsnerd die geïnteresseerd is in alles wat met het menselijk lichaam te maken heeft. Zo ook slaap. Als kersverse vader weet hij immers als geen ander hoe dat voelt, slaaptekort: “Van kleinsaf aan leren we vanalles en nog wat: dat we onze tanden moeten poetsen, dat drugs slecht zijn, noem maar op. Over slaap wordt echter niet gerept. Zelfs in de opleidingen kinesitherapie en osteopathie kwam het onderwerp nooit aan bod, terwijl het wel een enorme impact heeft op onze levenskwaliteit.

Dat wil ik met deze workshop veranderen. Zelf ben ik altijd redelijk bewust omgegaan met slaap. Sinds enkele jaren ben ik één van de ongelukkigen die twee slapeloze nachten op rij de hele week kan blijven voelen. In maart 2019 werd ik vader van een prachtige dochter, en in juni deed ik mee aan een Ironman, waarvoor ik ongeveer een jaar lang 6 dagen op 7 getraind heb. De invloed van wel of niet goed slapen is me de laatste tijd erg snel erg duidelijk geworden, dus ging ik mij meer en meer in het onderwerp verdiepen. Die kennis wil ik graag delen.”Workshop: beter leren slapen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x