YOUNNAH CUYCKENS

Wie ben ik?

Al van kindsbeen af kwam ik in aanraking met het menselijke lichaam en hoe dat functioneert. Een ouder die kinesitherapeut is, wekte al vroeg mijn interesse en eigen sportervaringen wakkerden mijn belangstelling aan. Ik deed aan atletiek, zwemmen en speelde tennis en squash. De keuze om een medische opleiding te volgen was dan ook snel gemaakt. 

In 2018 studeerde ik met trots af als Master in de Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan de KU Leuven, met afstudeerrichting Musculoskeletale Revalidatie (optie: sport). Net van de schoolbanken af kon ik niet wachten om verdere inzichten te verwerven. Daarom schreef ik me meteen in voor een opleiding Osteopathie aan The International Academy of Osteopathy. 

Het leuke aan kinesitherapie is dat het een erg afwisselend beroep is. Ik kom met verschillende mensen en verschillende problemen in aanraking. Ik ben enorm gemotiveerd om samen met hen doelen te stellen (revalidatie, blessure preventie) zodat ze elk op een eigen tempo hulp en ondersteuning vinden.


Opleiding:

  • 2018-…: Osteopathie - International Academy of Osteopathy
  • 2013 - 2018: Revalidatiewetenschappen: optie sport (kinesitherapie) - KU Leuven

YOUNNAH CUYCKENS

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x