Mama Moves Mechelen

Mama Moves Mechelen is een platform voor (Mechelse) fit mommies (to be). We bieden leuke groepslessen, workshops en begeleiding aan met focus op actief en gezond voor, tijdens en na je zwangerschap. 

Een kleine greep uit ons aanbod:

Mama Moves PRE ~ Fit Mommy to be: Zwanger en sporten, tuurlijk gaat dat samen. In deze sessies focussen we op een combinatie van Cardio en Pilatesoefeningen voor onze mommies to be.

Mama Moves PRE ~ AQUA: Zwangerschapsaquagym in het zwembad aan Geerdegemvaart met focus op beweging en ontspanning.

Mama Moves POST ~ Back to Basics: Net bevallen? In deze sessies focussen we op het aansterken van het postnatale lichaam met focus op bekkenbodem, buik en billen. We combineren die focus met basis-pilatesoefeningen en alledaagse bewegingen.

Mama(Papa) & Baby Moves: Sporten en quality time met je baby. Dat kan zeker!  In deze sessies krijg je oefeningen en tips rond bewegen na de zwangerschap. En je baby? Die doet gewoon mee!

Mama Knows: Workshops met wetenschappelijk onderbouwde informatie, oefeningen en tips over wat mag, wat kan en wat goed is voor je lichaam voor tijdens en na de zwangerschap met focus op beweging, voeding en ontspanning. 


Mama Moves Mechelen

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x