Boost je gezondheid

Heb je al vaak een dieet geprobeerd, maar ben je minstens even vaak gestopt? Wil je wel beginnen sporten, maar is de drempel voor fitness te hoog? Kortom: zou je graag aan je gezondheid werken, maar weet je niet hoe? Goed nieuws: wij hebben een heel team van experten dat jou daarin ondersteunt. Dankzij de combinatie van voedings-, mindset- én fysieke begeleiding bieden we een unieke totaalaanpak die garant staat voor een blijvend en snel resultaat.


ZELFVERTROUWEN IS SLECHTS EEN MUISKLIK VERWIJDERD


Voor iedereen die: 

  • Zich niet langer energieloos, gefrustreerd en moedeloos wil voelen  

  • Klaar is om alles eruit halen wat erin zit. Unlock your potential!  

  • Op zoek is naar een multidisciplinaire aanpakgezondheid is een breed begrip, en dankzij de samenwerking tussen verschillende experts kunnen we jou op elk gebied de juiste coaching te bieden  

  • Resultaatgericht is: samen werken we naar jouw doelen toe  

  • Inzicht wil krijgen in wat je vroeger tegenhield om je doelen te bereiken   

  • Zowel persoonlijk als professioneel wil groeien   

  • Krachtig en vol zelfvertrouwen door het leven wil gaan 


Wat houdt het concreet in?   

1. Uitgebreide screening  

Om een persoonlijk traject uit te stippelen beginnen we met een uitgebreide screening bij de psycholoog, diëtist en kinesitherapeut of personal trainer. Tijdens dit face-to-face (of virtueel) gesprek peilen we naar jouw moeilijkheden, belemmeringen en doelen. Na grondig overleg tussen alle experts, stellen we een op maat gemaakt plan voor. 

2. Op maat gemaakt begeleidingstraject  

Samen bekijken we hoe jouw ideale traject eruit ziet. Dat wil zeggen: op welke manier past het in je huidige situatie, levensstijl en agenda? Welke stappen zijn voor jou het belangrijkst? En vooral: waar wil je zélf op focussen? Centraal staan een persoonlijke aanpak en ondersteuning, waarbij we te allen tijde luisteren naar jouw lichaam en jouw noden. 

3. Coaching door experten  

De motiverende aanpak en het deskundige advies van onze experten, zorgen voor een resultaat op lange termijn. Het basistraject berust op maandelijks contact met onze experts, al kan dit altijd uitgebreid worden. Die contactmomenten zijn zo intensief als jij zelf wil: van een korte check-up tot een uitgebreid consult. Naast het vaste team van drie experts, kunnen we dankzij onze goede contacten met andere zorgverleners snel afspraken regelen bij een arts of osteopaat.


Ben jij klaar om jezelf op de eerste plaats te zetten? Kijk je er naar uit om eindelijk resultaat in de spiegel te zien? En wil je samen met een hecht team van experten op een wetenschappelijk onderbouwde aan je gezondheid te werken?

 JA, IK WIL AAN MIJN GEZONDHEID WERKEN 

Kostprijs: € 247/maand 

Een traject start voor minimaal 3 maanden en duurt zolang nodig is of totdat je doelen behaald zijn. 

Boost je gezondheid

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x