Boost je gezondheid onder begeleiding van experts

Heb je al vaak een dieet geprobeerd, maar ben je minstens even vaak gestopt?

Wil je wel beginnen sporten, maar is de drempel voor de fitness te hoog?

Kortom: zou je graag aan je gezondheid werken, maar weet je niet hoe?

Kom dan zeker langs bij Health in Progress. Zet de stap en start met een intensief begeleidingstraject voor een gezond en duurzaam resultaat. Want de meest efficiënte manier om blijvend gewicht te verliezen is en blijft een extensief programma met deskundige begeleiding.

Wat houdt het in?

  1. Uitgebreide screening

Krachttesten, een algemene fitheidstest, net als een voedings- en slaapanalyse helpen ons een goed beeld te krijgen van je conditie zodat we een programma op maat kunnen opstellen. Afhankelijk van de persoonlijke noden ligt de focus op voeding, beweging of mindset. En omdat meten weten is, volgen we met behulp van uitgebreide screenings nauwgezet de vooruitgang op (want ja, die zal er zijn).

  1. Drie maanden begeleiding

Het traject zal drie maanden duren, de focus ligt op persoonlijke begeleiding en opdrachten voor thuis in combinatie met één tot twee actieve oefensessies per week. Onder het motto ‘gedeelde smart is halve smart’ wagen we ons in kleine groep aan een portie cardio, afgewisseld met enkele pittige krachtoefeningen. Na afloop van het traject is er de mogelijkheid tot een vervolgtraject, waarbij je minder intensief begeleid wordt, zonder dat de opvolging plots volledig wegvalt.

  1. Overleg met experten

Dagelijks worden we overstelpt door tal van pseudowetenschappelijke artikels die vooral een hoop verwarring bereiken. Wat is gezonde voeding? Hoe stel je een goed eetpatroon samen? En hoeveel mag je daar dan dagelijks van eten? Maar ook: hoe creëer je een gezonde levensstijl? Wat is het geheim om te beginnen bewegen, en vooral: dat effectief vol te houden? Door overleg met experten ontdek je op een gezonde manier een nieuwe levensstijl.


Boost je gezondheid onder begeleiding van experts

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x