Within the power of health, we find our true wealth

Health in Progress (HiP) is een sportpraktijk voor en door sporters. Als kinesist helpen we je te revalideren na een blessure of ondersteunen we je om je sportieve doelstellingen te bereiken. Dat doen we op heel verschillende niveaus, dit kan gaan van het begeleiden van professionele atleten na een sportblessure tot het verhelpen van aanhoudende rugklachten die optreden tijdens het bureauwerk of na het afronden van je zoveelste Netflix marathon.
Verder kan je bij ons ook terecht voor aquarevalidatie. Dankzij de dragende kracht biedt revalideren in het water ons vele mogelijkheden. Bepaalde fysieke accenten die nog niet mogelijk zijn op het land kunnen hierdoor sneller geïntegreerd worden in de revalidatie.

Hoe gaan we te werk? Via een screening brengen we de probleemzones aan het licht en stellen we een op maat gemaakt behandelplan op. Iedereen is uniek en heeft unieke klachten, die onder individuele begeleiding aangepakt moeten worden. Samen met jou zoeken we naar de ideale begeleiding en werken we toe naar een optimaal herstel. 

In het verleden hadden we het voorrecht om reeds enkele internationale en olympische atleten bij te staan tijdens hun herstel of voorbereidingsfase. Natuurlijk geven we met veel plezier ook advies rond trainingen en blessurepreventie aan amateursporters en niet-sporters. Zo dragen ook wij ons steentje bij tot een blessurevrije wereld.

star
star

{{ quote_text }}

{{ name }}

Lees meer

Health in Progress

Website by

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x