Niet alleen voor de Rode Duivels is het vandaag een grote dag..

01 juli 2016

Niet alleen voor de Rode Duivels is het vandaag een grote dag..

Iedereen weet ondertussen dat de Rode Duivels vandaag een nieuwe stap kunnen nemen richting de finale. Dat is super maar niet de reden waarom ik iets online zet. Toen ik vorige zomer de beslissing nam mijn eigen zaak, ‘Health in Progress’, te starten was mijn nieuw stulpje nog in aanbouw. Vandaag kan ik met grote trots aankondigen dat onze woning er staat en reeds bewoond wordt.

De praktijk verhuist dus mee..

Vanaf nu zal deze gevestigd zijn in de gloednieuwe Albaststraat 17. Een nagelnieuwe buurt waar Tessy en ik, de vrouw die ik vanaf deze zomer mijn vrouw mag noemen, ons zullen thuismaken.

Eind vorig jaar startte ik het Health in Progress concept met visie.

Het ambitieuze idee was, en is nog steeds, Mechelen en ver daarbuiten mensen te motiveren net als ik een gezonde sportieve levensstijl aan te nemen. Als het dan toch fout loopt is het doel om na een blessure snel en veilig terug te gaan sporten. Vandaar kwam dan ook de naam Health in Progress, nooit zijn we volledig klaar, altijd is er die volgende stap.

Vandaag, een dik half jaar later, zijn deze plannen alleen maar groter geworden. 

Zoals je al las kondig ik vandaag mijn verhuis aan.

Maar er is meer! Zo bevindt u zich momenteel op mijn vernieuwde website EN leest momenteel ook mijn allereerste blogpost.

Hier zal ik op regelmatige basis artikels, tekstjes, quotes of weetjes over het reilen en zeilen van Health in Progress posten.

Fysieke gezondheid zal steeds de voedingsbodem van mijn blog zijn. Hoe functioneert ons lichaam? Hoe bereid ik me best voor op een specifiek sportief doel? Hoe verloopt de revalidatie van bepaalde blessures? Hoe blijf je gezond en sportief tijdens de zwangerschap? Wat is de invloed van voeding op onze prestaties? Zoals je ziet is dit een breed domein en heb ik een groot interessegebied om jullie af en toe wat secret inside information toe te vertrouwen. 

Op naar de volgende post!

Maar vergeet niet:
Be Healthy, Stay Active

Health in Progress

Website by